2009'da parti gibi: Oynatma listesi

Hasan

Global Mod
Global Mod
▶
Dinlemek Spotify, Apple Music veya YouTube

5. Jason Derulo: “Ne diyor”, deyin “

Auto-Tune'den bahsetmişken, R&B şarkıcısı Jason Derulo'nun bu gururlu sentetik single'ı, vokal efektlerini, inojenik heps artış-pitch-pitch'i bir cappella melodisi “saklan ve arama” ve Derulo'nun kendi sesinin işlenmesini, belirgin bir şekilde taramayı iki katına çıkarıyor. İyi ya da kötü için, sadece birkaç şarkı, 2009'dan itibaren retrofutüristik sesi anımsatıyor!

▶

6. XX: “Giriş”

2009'dan itibaren bir başka tanımlayıcı indie yayını Londra Trio The XX'den geldi. Romy Madley Croft'un bastırılmış vokalleri üçlünün kendi başlıklı unvanını ödünç aldı, ancak bu kelimesiz açılış pisti grubun ruh halinin en güçlü damıtılması olmaya devam ediyor.

▶

7. Grizzly Bear: “Amigo”

Kusursuz atmosferik üçüncü albümü “Vectatimest” de, Brooklyn grubu Grizzly Bear, Blurt'un etkileyici gitar oyunu tarafından kesintiye uğrayan daha fazla outé post rock deneyleri ile dört parça vokal armonisi ile karıştırıldı. Parlak, akılda kalıcı “İki Hafta” albümden en iyi bilinen şarkıdır, ancak bu yavaş, sürünen numara da acil.

▶

8. Kirli projektörler: “Sessizlik adım”

Bir başka beklenmedik Knowles ailesi favorisi olan Brooklyn Grubu Dirty Projectors'ın Art Rock Opus “Bittte Orca” nın bu ruhsal çekirdeği, o zamandan beri solo kariyere başlayan şarkıcı-söz yazarı Amber Coffman'ın seyrek, kekemelik bir oluk ve tutkulu bir şarkısını sunuyor. Ayrıca video oyunu NBA 2K13'ün film müziğine en olası giriş olabilir.

▶

9. Miley Cyrus: “ABD'de Parti”

Sonuçta, bu kalıcı 2009 şutu arıyordum – derinden sağlıklı, genellikle nüfusun küçük bir kısmı muhtemelen ulusal marş olan favori bir şarkı tarafından verilen süper güçlerle ilgili. Kendimi aralarında sayıyorum.

▶

Amplifikatör oynatma listesi