Alibaba’nın Yemek Dağıtım Hizmeti Ele.me, NFT Yayınladı

Shib

Global Mod
Global Mod
Alibaba’nın Yemek Dağıtım Hizmeti Ele.me, NFT Yayınladı Son vakit içinderda, giderek artan sayıda işletme, NFT bölümüne ilgi göstermeye başladı. NFT alanına giren şirketler teknolojik gelişmelerin gerisinde kalmamak ve vakti yakalamak ismine bu kesime yöneldi.

Kripto para konusunda sıkı tedbirler uygulayan ülkelerden biri olan Çin, NFT’lere de el atmaya başlamış hatta bu hususta çeşitli ikazlar yayımlamıştı. Çin’deki büyük işletmeler tüm bu sıkı önlemlere karşın NFT bölümüne adım atmaya devam ediyor.

Alibaba’nın sahibi olduğu yemek dağıtım hizmeti firması Ele.me, Salı günü birinci NFT’lerini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Ele.me NFT’lerini Piyasaya Sürdü

Yemek dağıtım hizmeti veren Çinli bir teknoloji firması olan Ele.me, Çin’in klâsik morina köftesini içeren NFT’leri Hangzhou Mutfağı Müzesi ile bir arada yayınladı.

Çinli besin dağıtım devi, ülkenin mahallî besin ve külçeşidini tanıtmak için Hangzhou Belediye Ticaret Ofisi ile iştirak kurdu.

Kullanıcılar, klasik Hangzhou yemeklerinin bir dizi orjinal fotoğrafını yükleyerek NFT’lerini talep edebilecek.