'Balerin' | Bir sahnenin anatomisi

Shib

Global Mod
Global Mod
Yeni video yüklendi: 'Balerin' | Bir sahnenin anatomisi

Deşifre metni

Geri

Deşifre metni

'Balerin' | Bir sahnenin anatomisi

Yönetmen Len Wiseman, Ana de Armas ile birlikte “John Wick: Balerin'den Dünyadan” filminden bir dizi anlatıyor.

Merhaba, ben Len Wiseman ve ben “Balerin” direktörü. Tarihin bu noktasında, Ana de Armas tarafından oynanan Eve, aslında Şeytan Mağarası'nda olduğunu bilmiyor. Ve bu kampanyanın eğlencesinin “Seni incitmeyeceğim” bir sahne. Ayrıca, aman tanrım, bu şehirdeki herkes bir suikastçı. Bu kavga için Jackson Spidell çok dar mahallelerde bir koreografi yaptı. Ve siteye vardığınızda değişiklik yapacağımız plan. Çünkü gördüğünüz gibi, bir sahnede uyguladığımızdan çok daha dar bir alan. Bu yüzden bu atış inanılmaz derecede ağır bir atıştı, dar bir odaya ulaşmak için en iyi atıştı. Bütün bir teçhizat inşa etmek zorunda kaldık. Kurmak yaklaşık iki saat sürdü. Ama bunun insanları güldüren atış olduğunu hissettim. Böyle bir kontrast hisseden müzik istedim. Bu da rahat, oldukça sevimsiz ve sadece yanıltıcı hissettim. Uygulama yaparken yaptığımız şeylerden biri sadece keşif ve olası bir silah olarak kullanılabilecek bir lokantada her şeyi kullanmaktır. Şiddetli olmamızı istedim, ama aynı zamanda insanları güldürdüm.

En son bölümler Bir sahnenin anatomisi

Film yönetmenleri seyircileri filmlerinin bir sahnesinde yönetir ve sihri, motifleri ve kameranın arkasındaki hataları gösterir.

Film yönetmenleri seyircileri filmlerinin bir sahnesinde yönetir ve sihri, motifleri ve kameranın arkasındaki hataları gösterir.

Daha fazla gösteri videosu Bir sahnenin anatomisi