Barbra Streisand'ın Hozier ile İpeksi Duet ve 9 Yeni Şarkı Daha

Hasan

Global Mod
Global Mod
Nilüfer Yanya, 'Soğuk Kalp'

Yeni single'ı “Cold Heart” ile Nilüfer Yanya, güvenilir gitarını Fuzz tonlarıyla bir kenara koyuyor. Oluklu klavye akorlarının ve programlanmış ritimlerin ortasında, arzu, ayrılık, kızgınlık ve gönül yarası hakkında şarkı söylüyor: “Bu yüke katlanmak istemiyorum çünkü cehennem gibi acıyor.” Daha önceki şarkılarının çoğu grungy catarsis'e doğru inşa edildi, ancak “Soğuk Kalp” de akorlar etraflarındaki dönüyor. Hala önleniyor.

Jessy Lanza ve Yaeji ile Bambii, “Spiegel”

Toronto'da bulunan yapımcı ve söz yazarı Jamaika-Kanadalı bir DJ olan Bambii, seyrek, senkronize bir bas resifini ve titreşimi yeniden yapılandırıyor, “Ayna” da titriyor. Jessy Lanza İngilizce şarkı söyler ve Yaeji İngilizce ve Korece şarkı söyler ve kolza tohumu ve bağlantı ve kimlik ile düşünür – “Aynaya bakıyorum / Gözlerini görüyorum” – ritimler olarak.

Indigo de Souza, 'Hartthrob'

Indigo de Souza da pişmanlık duyan, dizginsiz coşkusunu getiriyor. “Heartthrob”, De Souza ve onun şarkı yazımı ve Elliott Kozel'i üretmesi için gitarları hızlandırır ve istiflerler. Koro fiziksel olarak fiziksel olarak: “Gerçekten sırtımı içine koydum,” iki dörtnala koşan akorun üzerinde şarkı söylüyor. Bu arada, öğrenilen derslerle dolu ayetler: “Beni gerçekten aldattı / İstediği yere dokunmasına izin veriyorum” -Bu hala “tam bir fincan / gerçek bir kalp kırıcı” bulmalarını engellemiyor.

Sami Galbi, 'L'MJMR'

Lausanne ve Casablanca merkezli Fransız ve Faslı müzisyen Sami Galbi-A İsviçreli, Rai ve Chaabi gibi Arap Filte Kuzey Afrika tarzlarından modalerler üzerindeki elektronik uzmanlığı çeviriyor. Yeni albümü “YLH Bye Bye” den “L'Mjmr”, melodinin fas özünü kaybetmeden otomatik olarak koordine edilmiş vokal armonileri, tuzak perküsyonu ve vızıltı sentezleyici çizgileri görünüyor.

“Bu ninni Abyss'e söyle,” Jack Barnett'i “Cehennemde Bir Sezon” da söylüyor ve grubunun görevlerinden biri olan bu yeni saflığı özetliyor. “Cehennemde Bir Sezon” ıssız bir endüstriyel ritmi ortaya koyuyor ve daha sonra karanlık, fren benzeri kilise organ çizgileri ile bağlarken, Barnett “bisiklete bağlı olduğunu, kılıca eklendiğini / eklediğini ve köpeklere eklediğini hayal ediyor. Sonunda, Caroline Polachek, karanlığı mükemmelleştirmek için sözsüz, keening ekler.