'Ben Sadece Ken' Gerçek Bir Oscar Kazanmadan Oscar'ları Nasıl Kazandı?

Shib

Global Mod
Global Mod
“Film ortamında bile inanılmaz derecede zor çünkü gerçekten net notlara sahip olmanız ve bunu tekrar tekrar pratik etmeniz gerekiyor. Bu askeri bir şey,” diye ekledi Moore. “Yani canlı bir şovda çalışmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz.”

Sonuçta topluluk Cuma ve Pazar günleri arasında kamerayla yalnızca beş kez çalıştı ve gösteri başlamadan önce Pazar günü iki kez prova yaptı. Buna, sahnenin dairesel olması da karmaşıklığı artırıyordu. Ve dev Barbie bebek kafaları Perşembe gününe kadar gelmedi. Moore, “Bu gerçekten çok zorlu bir bölümdü” dedi.

Ancak Dolby Hall'daki tüm seyirciyi dans ettirmek isteyen Gerwig'di. Büyük sayıdan önce, balo salonunda oturanları telefon ışıklarını yakmaya ve şarkı söylemeye teşvik eden kaydedilmiş bir video belirdi. Moore'a göre, katılan herkesle yapılan ilk görüşmede Gerwig şunları söyledi: “Bu şeyle ilgili hayalim aslında herkesin ayağa kalkıp şarkı söylemesi. Bu benim tek hayalim.”

Filmde Ken'i canlandıran ve Gosling'e sahnede eşlik eden Simu Liu, kendi bakış açısına göre “her şeyin son derece hızlı gerçekleştiğini” belirterek, “Mandy Moore mükemmel bir koreograf” dedi.

Moore'dan ilk haber aldığında, aralarında Gatwa, Scott Evans ve Kingsley Ben-Adir'in de bulunduğu filmdeki Ken rol arkadaşlarıyla konuştu; hepsi de rol almaya karar verdi, ancak kendisi “sinirlerinin tavan yaptığını” kabul etti ve şunları ekledi: : “Bu kadar korkutucu olan çok fazla oda yok.”

Her şey bittiğinde Ken'lerin çok heyecanlandığını söyledi: “Evet! Sanırım başardık.”

Kyle Buchanan raporlamaya katkıda bulunmuştur.