Charles Hoskinson, Dogecoin’in Cardano Sidechain’i Olması Gerektiğini söylemiş oldu

DemirPara

New member
Charles Hoskinson, Dogecoin’in Cardano Sidechain’i Olması Gerektiğini söylemiş oldu IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Dogecoin’in Cardano sidechain’i olması gerektiğini tabir etti.

Hoskinson, bu biçimde bir şeye dayanak vereceğini ve geçişi fiyatsız sağlayabileceğini belirtti.

Charles Hoskinson, Dogecoin ile İlgili Konuştu

Dogecoin’in Cardano sidechain’i olması gerektiğini söyleyen Hoskinson, akıllı kontratlar bile ekleyebileceğini söylemiş oldu.

Cardano kurucusu, en büyük göğüs token’ın Cardano ile “bir biçimde birleşmesi” için “gerçek bir olasılık” olduğunu düşünüyor.

Should be a cardano sidechain. I'd do the migration for free. Hell I'd even add smart contracts

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) October 28, 2022

“Cardano sidechain’i olmalı. Taşımayı fiyatsız yapardım. Lanet olsun, akıllı kontratlar bile eklerdim”

Dogecoin Fiyatı Arttı

Dogecoin fiyatı, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının akabinde yükseliş yaşadı. birebir vakitte göğüs token, son 24 saatte ise yalnızca %2,2’lik bir artış kaydetti.

Musk, tekraren kere pahasının artmasını sağladığı DOGE’un, satın alma tamamlandığı takdirde Twitter’ın bir kesimi olacağını lisana getirdi. Lakin varlık ile ilgili çabucak hemen somut bir plan yok.

Elon Musk, Twitter mutabakatını 44 milyar dolara tamamladı. Birinci etapta Twitter’ın bot hesaplar ile ilgili gerekli ayrıntıları vermemesini münasebet göstererek mutabakattan vazgeçen Musk, olayın yargıya taşınmasının akabinde sonucundan geri adım attı.

Twitter bio’sunu da “Chief tweet” olarak değiştiren Musk’ın, toplumsal medya platformunda yapacağı değişiklikler merakla bekleniyor.
Alıntıdır