Doechii'nin zaferi turu ve 10 yeni şarkı daha

Hasan

Global Mod
Global Mod
Giveton, “Yirmiler”

“Seni ilk etapta koyarsam / kendimizi güvenli bir şekilde tutacağını düşündüm,” diye şikayet ediyor Viveon, teller ve elektrikli sitar ile vintage bir tarzda bir ruh baladında iyi bir pun ile şikayet ediyor. Anılar hızla “tahliyede altı yıl” ve hiçbir retro tuzak yastık yastık suçlamalarına yol açar. Pareller

Moses Sumney ile Syd ve Meshell Ndegeocello, “Hey Kız (lar)” “

Moses Sumney, 2024 albümü “Sophcore” dan yavaş bir reçel görünümü olan “Hey Girl” i revize etti. Syd alay ediyor: “Bunu daha önce yapmadığını söylüyorsun” ve Meshell ndegeocello evrimsel hedef postayı hareket ettiriyor ve tonladı: “Ben bir kadın değilim, ben su ve karbon tabanı için bir yaşam tarzıyım “Ben asla anlamayacağım. Hepsi rotanın hafifçe yuvarlanan senkopu ve suavely destekleyici boynuz düzenlemesini memnuniyetle karşılıyor. Pareller

Coi leray, “sakla”

Coi Leray, bir dolandırıcıya karşı “tutma” konusunda aynı gözyaşı ve öfkeli kısımlar: “Gerçek tutmalısınız / Söylediğin her şey, tek eşliğinde.” Kendi sesinin akorları ve wisps. Neredeyse çöküyor ve harikalar: “Neden, neden, neden, neden, neden, neden?” Ama sonra haysiyetini yaratır ve bir şeyleri bitirir. Pareller

Uyuyan Çan, “Kötü Kelime”

İhanetten kurtulan bir ilişkiye ne olur? Chicago Duo Sleeper's Bell'in şarkı yazarı Blaine Teppema, yeni albüm “Clover” dan devam eden yaraları, benlik ve güvensizliği yakalar. Sesi nefes kesici ve geçici olarak mütevazı bir şekilde dövülmüş akustik gitar ve davul yoluyla. Şu anda gitmeye hazır. “Bir gün ne düşündüğünü bilebilirdim,” diye seğiriyor. “O zamana kadar güleceğim.” Pareller

Waxahatchee, “Çamur”

Waxahatchee'nin arkasındaki şarkı yazarı Katie Crutchfield, eğlenceden nadiren kaçıyor. MJ Lenderman ve Spencer Tweedy, Tren'in “Çamur” Mart'ını seçen rahat, eyalet açısından zengin Banjo ile olan Crutchfield ile ilişkisine çalıştığında şarkı söylüyorlar. “Sorun,” kızların acı çekmesinin “kendileri olabilir. Pareles