'F1' | Bir sahnenin anatomisi

Shib

Global Mod
Global Mod
Yeni video yüklendi: 'F1' | Bir sahnenin anatomisi

Deşifre metni

Geri

Deşifre metni

'F1' | Bir sahnenin anatomisi

Joseph Kosinski, Brad Pitt ile filminin bir dizisini anlatıyor.

Benim adım Joseph Kosinski ve ben “F1” direktörü. “Sırada 1 ve üç araba uzakta!” Macar Grand Prix'sinde bu sırada, Brad Pitt tarafından oynanan Sonny Hayes'in ekibinin geri kalanını söylemeden kendi stratejisini uyguladığını görüyoruz. Bu sırada burada kullandığımız birkaç farklı dönme teknik var. Formula 1'in malzemeyi çok yüksek kaliteli 4K formatında yakaladığı pist kameralarını değiştirdik. Ayrıca kendi kameralarımızı yarış arabamıza yükledik ve daha sonra Apple tarafından gerçek formül -1 sürücü kafasının arkasında geliştirilen bir kameramız vardı. Bu sahnede iki kuvvetin nasıl bir araya geldiğini görüyorsunuz. Kim Bodnia takım direktörü oynadı. “Araba ile neler oluyor?” “İçinde oturan adam.” “Sen deli misin?!” “Zor lastiklere ihtiyacımız var.” Sadece hepsinin tartıştığı plan üzerinde kalmak istiyor ve Sonny Hayes kendi planlarıyla geliyor. “Bırak gitsin.” “Nasıl?” “Lastiklerimi bilmediğimi mi düşünüyorsun?” “Ben bir tamirciydim.” “Beş şampiyonluk unvanı, sadece lanet ellerim.” Ve Brad Pitt ve Kim Bodnia arasında bu harika sahneyi yapıyor. “Ona lastiklerini ver.”

En son bölümler Bir sahnenin anatomisi

Film yönetmenleri seyircileri filmlerinin bir sahnesinde yönetir ve sihri, motifleri ve kameranın arkasındaki hataları gösterir.

Film yönetmenleri seyircileri filmlerinin bir sahnesinde yönetir ve sihri, motifleri ve kameranın arkasındaki hataları gösterir.

Daha fazla gösteri videosu Bir sahnenin anatomisi