'Süpermen' | Bir sahnenin anatomisi

Shib

Global Mod
Global Mod
Ben James Gunn. Ben 'Süpermen'in yazarı ve yönetmeniyim. Bu sahnede Clark Kent Slash Superman rolünde David Coreenswet ve Lois Lane olarak Rachel Brosagan var. Dışarı çıkıyorsun. Ve Lois Clark'ı çağırıyor çünkü gazeteyi gazeteye koymak için kendisiyle röportaj yazdı. Ve bir noktada benimle röportaj yapabileceklerini söylüyor. Ve şimdi mi diyor? Ve bu, onunla röportaj yaptığı bölümün başlangıcıdır. “Peki, Boravia Jarhanpur'a nüfuz etti. Yeniden ortaya çıktım ve onlara bunun yanlış olduğunu söyledim.” “Ve?” “Ve bazı tankları ve şeyleri, birkaç uçak ve birkaç şeyi dövdüm. Kurban ve önemli yaralanma yoktu.” “Vasil Ghurkos Boravia Başkanı ile bile etkileşime girdiniz mi?” “Çok az miktarda.” “Çok az miktarda nedir?” “Aramızdaydı.” “Her şey kayıtta.” “Evet, ama bu konuşma bizim aramızdaydı.” “Evet, bu soruya cevabını bilip bilmediğimi soracağım.” Bu filmi sormayı sormaya başladım: Ya Süpermen gerçek olsaydı? Ya gerçek kusurları, gerçek inançları ve bu kadın Lois Lane ile gerçek bir ilişkisi olan gerçek bir insan olsaydı? Ve çatışmaları ne olurdu? Ve burada bu sahne devreye giriyor. Ve bu sahne politikanız ve ahlaki inançlarınız olmasına rağmen, aynı zamanda yaklaşık üç aydır birlikte olduğunuz bir noktada ilişkinizle ilgilidir, kaç ilişki geçer. Ve eşimizin dünyaya bakış açısından farklılıklar olduğunu görmeye başlıyoruz. Ve çoğu zaman bunlar ya bir ilişkiyi bozan ya da onları daha güçlü hale getirebilecek şeylerdir. Sadece aynı anda yer tutmak istedim, ama aynı zamanda hızlı bir şekilde, ” – yasadışı bir ülkeye girdiler ve inanılmaz derecede ateşli bir çabanın ortasına sığdılar -” Hayır, hayır, hayır. Bir dakika bekle. “” – jeopolitik durum. “” Bir saniye bekle. ” -Ne hızlı bir şekilde ileri geri gider, ama aynı zamanda her şeyi mümkün olduğunca gerçek tutar ve süper kahraman filmlerinin ortasında 12 dakikalık bir konuşma sahnesini görmeye alışık olmayan” Süpermen “izleyicileri için bir sürpriz haline getirin. Süpermen, sadece durdurulamaz Lois'in ne kadar olası olduğu konusunda şaşırır. Dürüstler, çünkü Boravian hükümetinin iyi olmadığı için aynı şeyi biliyorlar. “” Bence kesinlikle böyle. Ama bunu biliyor muyum? “Bu sahneyi çok erken yazdım. Ve kimyaya sahip olduklarından emin olmak için David ve Rachel ekran testim vardı.” İyi gidiyor mu? “Ve çok, çok iyiydi.” Sanırım iyi bir iş yapıyorum. “