'Thunderbolts*' Star Lewis Pullman Hollywood'un Bob'u oldu

Shib

Global Mod
Global Mod
Kendimi ekran testine ve seçmelere hazırlamak için sadece üç günüm vardı, bu da kendime istediğim kadar zaman değildi. Bu yüzden mümkün olduğunca genişlemeye ve sonra azaltmaya çalıştım ve bir Lewis olarak nerede olduğunu bulmak ve keşfetmek için mümkün olduğunca özel olarak buldum.

Nereden çektin?

Bu kadar heyecan verici ve korkutucu olan, bu karakterle ne kadar yapmam gerektiğiydi. Psikolojik sağlık kısımları, korku ve depresyon ile ilgili olarak, iyi bir sağlıklı doz OKB'm var ve sadece benlik ve felç edebileceği olumsuz benlik. Her şeyi bulmama yardımcı olmak için çok proaktif ve yaratıcı olan harika bir aileden geldiğim için şanslıyım. Ve bu yüzden sahip olmayan birinde yaşamaya çalışın – eğer olmasaydım nasıl görüneceğini görmek için bu sokaklara yeterince yakındım.

Kendi hayatınızdaki insanlarla zihinsel sağlık hakkında açık görüşmeler yaptınız mı?

Kuzey Carolina'daki kolejde sosyal hizmet için uzmanım ve bu konular hakkında birçok görüşme yaptım. Bu projede bunun ana bir konu olduğu açıktı. Ama bunu bir PSA'ya dönüştürmek asla hedefimiz değildi. Bu hala inanılmaz derecede komik, büyük bir gişe rekorları kıran film. Ancak üzerinde bir el feneri parlayarak daha gerçek hale gelir. Birçok yönden, korkum minnettar olduğum bir şey. Koruyucu bir mekanizma olarak var. Sadece bu konuda bir film yapmıyorsunuz ve sonra konuşma bitti. Tahliye olana kadar bunun hakkında konuşacağım. Ve bu, birlikte geldiğim ve bana sarıldığım bir şey.

Depresyon ile ilgili kişisel deneyimleriniz de var mı?

Bu hayatımda daha az tutarlı bir güç olan bir şey. Dalgalarda gelir. Ama bu benim izimin derinliklerinde olan bir şey, çünkü eğer bunu hissediyorsanız, unutmak çok zor. Bunu güvenli, terapi, sonra arkadaşlar ve destek ile kullanabilirim.

Terapiyi benim gibi aynı şekilde ilerletiyorum – her zaman öğrenecek bir şey olduğunu asla bilmediğimi varsayıyorum. Lisede çok fazla bilişsel davranış terapisi yaptım ve şimdi konuşma terapisindeyim. Eğer yapmadan en iyiye inanıyorsanız, terapide en çok kalmanız gereken zamanları buldum. Bu birkaç kez sevdiğim bir zihin oyunu.

Neden insanlarda karakter rezonansını düşündünüz?

Bu değersizliğin hissi arasında sahip olduğu bu salınım, bu gerçek inancı kendi başına etkiledi, çok rezonans. Bu Bob hakkında önemli bir şey: Yararlı olmak istiyor, ancak tüm hayatı boyunca tüm hayatı boyunca katılmaya çalıştığında söylendi, işleri daha da kötüleştiriyor. Birçoğumuza bir şekilde söylendi. Bu çok gerçek kişiyi bu gerçeküstü ve olağanüstü koşullar altında görmek için çok rezonans yapıyor.