Bailey Zimmerman Nashville’i Nasıl Büyüledi?

Hasan

Global Mod
Global Mod
Geçen Ekim ayında, tüm türlerde Billboard albüm listesinde ilk 50’de yer almaya devam eden ilk EP’si Leave the Light On’u çıkardı. Bu, radyodaki başarısı ve aynı zamanda Zimmerman’ın TikTok ve Instagram’daki amansız varlığı sayesinde. En iyi organizatörü ve başarısı, müzik endüstrisinin en yakın şehri olan Nashville’in bile sosyal medya dalgası karşısında giderek daha güçsüz olduğunun altını çiziyor.

Lucas, Zimmerman’ın tutumunun başarısının hızı için kritik olduğunu söyledi. Zimmerman’ın frenlenmemiş yükselişi hakkında “Ne kadar heyecanlı olduğunu ve silahla ne kadar hızlı ilerlediğini seviyorum” dedi. “Bailey bu kadar heyecanlı olmasaydı bugün bulunduğumuz yerde olacağımızı sanmıyorum. Bunu yapmayacağımızı biliyorum.”

Zimmerman, “TikTok ve Instagram, bunu her gün yapıyorum, elbette marka bu” dedi. “Şirket bu. Ve şimdi: Vay, vay, vay, etiket, bekle. Artık kendimi başarılı kılmak için kendi yoluma sahibim.” Ancak, Zimmerman’ın halka açık ilk gerçek beceriksizliğinin kanıtladığı gibi, TikTok bunu başarır ve TikTok alır; yakın tarihli bir konserde saha dışında acınası bir şekilde şarkı söylediği viral bir video. Ancak Zimmerman, utançtan kaçmak yerine, yaptığı yanlış adım için özür dileyerek ve eleştirisini yeni bir şarkı hakkında gönderi yayınlarken olduğu kadar espri anlayışı ve coşkuyla karşılayarak, utancın içinden paylaşım yaptı.

“Geçen gün bir söz duydum ve şimdi ona göre yaşıyorum” dedi. “Köpekler park halindeki arabalara havlamaz.”

Ve böylece yarışmaya devam edecek. Bazen kelimenin tam anlamıyla, ilk lüksü olan “Fall in Love” ülke radyosunda 1 numaraya yükseldikten sonra nakit satın aldığı kırmızı iç mekana sahip beyaz 2023 Corvette ile. (Dükkanda özel olarak yapılmış eskisinden daha büyük bir kamyonu da var.)

“Elbette günahlarımı her zaman kontrol altında tutmaya çalışıyorum” dedi. “Ama tabii ki ahbap, her gün lanet okuyorum. İçiyorum, sigara içiyorum, şakağımı incitiyorum.” Ve bu yüzden elinden gelenin en iyisini yapması gereken bir yıldızın tüm ayrıntılarını biliyor – IV vitamini infüzyonları, anti-inflamatuar ilaç NAD+ enjeksiyonları ve kriyoterapi. Her iki ebeveyni de maaş bordrosunda var ve Zimmerman’ın çocukken gitar çalıştığı amcası Brent’i tam zamanlı bir söz yazarı olması için teşvik etmeye çalışıyor.