Chappell Roans Bro-Country Tweak ve 9 Yeni Şarkı Daha

Hasan

Global Mod
Global Mod
Danielle Haim ile Bon Iver, “Sadece bekleyebilseydim”

Şüpheler ve özlem – ve elektronik ve bozulma – Bon Iver olarak görünen Justin Vernon'u tehdit ediyor, yaklaşan albümü “Sable, Fable” dan “Sadece Bekleyebilirim”. “Ağırlığı uyarabilir miyim? / Şimdi gerçekten korkuyorum? “Görkemli bir şekilde ilahi benzeri melodilerden bir melodi, sinirli elektronik davullarda duran ve başıboş gitar çizgileri tarafından kesintiye uğradı. Danielle Haim, dostluk ve sempati ile gelir:” Ayetlerinizi ve vokal kablolarınızı bulursanız. Yalnız “eskisinden daha önemlidir.

Willie Nelson, Rodney Crowell, “Ah Ne Güzel Bir Dünya”

Willie Nelson'ın bir sonraki albümü, 25 Nisan'da, “Oh, Ne Güzel Bir Dünya” başlığı hakkında bir düet için onu takip eden Rodney Crowell kataloğundan şarkılarla dolu. Hayatın iniş ve çıkışlarında rahat, geniş kapsamlı bir yansıma-“Parkta bir yürüyüş ya da karanlıkta bir atış”-Nelson'ın kır, dostça kabul ve kalıcılık karışımı ile. Pareller

Joy Oladokun, “Her Zaman”

Joy Oladakun uzak bir sevgiliyi sakinleştirir: “Kilometrelerce uzakta olduğumda bile, saatim nerede olursanız olun yukarı” ve “Bu ölümlü roller coaster yolculuğunu paylaşmaya / tatlı hayallerinizi benimkiyle örmeye” söz veriyor. Ritim gitar oluğu buğulanmış, ancak yolla giden iyimser ve sokak şarkısı ve anları izleyen bir saat olarak, sesi yeniden birleşme için istekli. Pareller

Matt Berninger, 'Pimler Bonnet'

Matt Besninger, uzun vadeli grubu The National'ın ikinci solo albümünden “Bonnet of Pins” e kök salmaz. Orkestra yedeklemeli sağlam halk eteğidir. Berninger'in şarkı yazımı Sean O'Brien yapımcısı ve çalışanı da Ulusal Albümler üzerinde çalıştı. “Bonnet of Pim” bir eski ile hoş olmayan bir karşılaşmayı özetler; “Seni çok daha hızlı bulacağımı düşündüm,” diyor içkisini bitirdikten sonra. “Düşünmelisin, var olmazdım – fakir, yapıyorum.” Bundan sonra olan şey ölçülemez, ancak gitar kancası kendinden emin. Pareller

Davido, 'hala ol' '

Nijeryalı şarkı yazarı Davido başarısını gösterir ve “Tos'a Be” e daha fazlasını alır. “12 yıl, hala zirvedeyim” ve tahmin ediyor: “Hızlı ön, geri sarma yok.” Üretim (Nijerya'dan Marvey Muzique ve Siyah Kültür ve Güney Afrika'dan DJ Maphorisa tarafından) Güney Afrika Amapiano, Nijeryalı Afrobeats ve Congoes Gitar Tendrils'i Davido'nun sürekli genişleyen sosyal yardımları için daha fazla kanıt birleştiriyor. Pareller