Jensen Mcrae ve diğer 10 sanatçıyı görmek için

Hasan

Global Mod
Global Mod
Her hafta eleştirmenlerimiz olağanüstü yeni şarkılar bağışlıyor Oynat listesi. İşte pop müzik eleştirmenleri Jon Pareles, Jon Caramanica ve Lindsay Zoladz tarafından seçilen 11'den fazla sanatçı. Kültürel bir muhabir Joe Coscarelli; Ve Haberler'ın pop müzik editörü Caryn Ganz. (Dinle Spotify Ve Elma müziği.))

Bir röportaj

Jensen McRae

Jensen Mcrae sürekli yazıyor: dergiler, şiirler, kurgu, senaryolar ve en halka açık şarkılar. “Hikaye yazma ve anlatma konusunda her zaman milyonlarca şey yapmak istedim” dedi. “Ama müzik her zaman ilk tercihti.”

Santa Monica, California'da ve hala Los Angeles, McRae'de doğdu, 27, Kaliforniya Folifornical Halk-pop şarkı yazarı Ant-Laurel Kanyon döneminin mirası, şarkılar için yaşamın günlüğü özelliklerine dayanan, dinleyiciyi kalbe götürüyor. İkinci albümünüz “Nasıl olduğunu bilmiyorum ama beni buldun!” 25 Nisan'da Mayıs ayında başlayan bir turla yapılacak.

Çocukken, “Genellikle bir sınıftaki birkaç siyah çocuktan biriydim” diye hatırladı McRae bir video röportajında. “Gözlemcinin başlarında, yabancı pozisyonda kullanılırsanız, gerçekte kim olduğunuzu ve gerçekten ne istediğinizi bulmak oldukça kolaydır, çünkü uygunluk bir seçim değildir. Bir anlatıcı kimliğini ve hayatım hakkında, diğer insanların yaşamları hakkında ayrıntılar toplayıcısını geliştirmeye başladım.”

Mcrae'nin eski eğilimleri var. Müziği elle oynanan, organik enstrümanlara ve süslenmemiş sesinin gücüne bağlıdır. İlk albümü 2022 “AF. Happy Now?”

Ancak 21. yüzyılın bir sanatçısı olarak McRae, devam eden şarkıları paylaşan sağlam bir sosyal medya varlığını ve “Ne düşünüyorsun?” Bir röportaj podcast'i düzenlediğine hizalandı mı? Kariyeri viral anlardan gelişti. 2021'de Covid Pandemi'nin doruk noktasında, Phoebe Bridgers'ın “Dodger sahnesinde aşılanmayı beklerken arabaya açılma” ve sonra şarkıyı yazdığını tahmin eden bir şaka tweet yayınladı.