Kennedy Center Board'a, Trump'ın çocukken “müzik için uygunluğu” olduğunu söyledi

Hasan

Global Mod
Global Mod
Kennedy Center'a ilk ziyareti sırasında, kendisini yönetim kurulunun başkanı olduğu için Başkan Trump, Broadway şovları, ipek tayttaki dansçılar, Potomac Nehri ve Elvis Presley hakkında söyleyecek çok şeyi vardı.

Ancak Pazartesi günü Merkez toplantısının başlangıcında özel bir tartışmada, Bay Trump normalde daha büyük ortamlarda tuttuğu bir şey sundu: çocukluğu hakkında kişisel bir fıkra.

Toplanan yönetim kurulu üyelerine, toplantıdaki üç katılımcıya göre, yetenek testleri yaptıktan sonra müzikte özel beceriler gösterdiğini söyledi.

Piyano hakkında notlar seçebileceğini, bazıları yıllardır bilinen yönetim kurulu üyelerine ve kendisi için nispeten yeni olan diğerlerine söyledi. Ancak başkan, katılımcılara göre babası Fred Trump'ın müzik becerilerinden memnun olmadığını ve yeteneğini hiç geliştirmediğini söyledi.

Toplantı insanlarına göre, “Yüksek bir müzik yeteneğim var” dedi. “Buna inanabiliyor musun?”

“Bu yüzden müziği seviyorum,” diye ekledi.

Bay Trump'ın ifadeleri henüz bildirilmedi. Bu hafta başında Haberler tarafından alınan yönetim kurulu toplantısının ses kaydının bir parçası değildi.

Ama onlar özel olarak anlattığı bir hikaye, ailesi onu 13 yaşında New York Askeri Akademisi'ne göndermeden önce hayatında bir zaman hakkında yorum hakkında bilgi sahibi bir kişi.

Fıkra odadaki bazı insanları şaşırttı.

“Tanrı Korusun ABD” ile tanınan ülke şarkıcısı Lee Greenwood, bir röportajda Bay Trump'ın Pazartesi günü toplantıda çocukluğunu müzikle vurguladığını doğruladı. Bay Trump tarafından Kennedy Center yönetim kuruluna atanan Bay Greenwood, Başkan ile İncil'in bir versiyonunu yaptı. İkisinin daha önce cumhurbaşkanının becerileri hakkında konuştuğunu söyledi.

“Kesinlikle çok yaratıcı ve çok sanatsal,” dedi Greenwood. “Müzik için büyük bir kulağı olduğundan şüphe etmiyorum.”

Anekdottan sonra, Beyaz Saray'ın iletişim direktörü Steven Cheung doğrudan ele alınmadı, ancak başkanın bir virtüöz olduğunu ve müzikal kararlarının, diğerleri genellikle soluk pastellerde boyadığında parlak bir renk paleti olduğunu söyledi. Kennedy Merkezi Başkanı ve Başkanı dediği gibi Cheung şunları söyledi:

Bay Trump uzun zamandır müzik ve tiyatro ile ilgileniyor ve bir zamanlar Broadway yapımcısı olmayı hayal etti. Pazartesi günü yapılan toplantıda, “Opera'nın Hayaleti” veya “Les Misérables” adlı yönetim kurulu üyeleri ile röportaj yaptı. 1980'lerin başında Andrew Lloyd Webber'in “Cats” galasını hatırladı. Ve Broadway yıldızı Betty Buckley gibi şarkıcılara olan sevgisinden ve “Merhaba, Dolly!” ve “Çatıda kemancı”.

“Pek çok harika şov,” dedi kayıttan bir noktada. “Pek çok harika şov.”

Bay Trump, Kennedy Center CEO'su, finansör David M. Rubenstein ve geçen ay teklif yönetimi tarafından atanan tüm yönetim kurulu üyelerine taşındı. Müttefiklere haftalarca, memleketi New York'ta önde gelen sanat etkinliği olan Lincoln Center olarak tanımladığı Kennedy Center'a liderlik etmek istediğini bildirmişti.

Bay Trump, Pazartesi günü merkezi gezdiğinde mevcut hit müzikal “Hamilton” i azalttı. Yapımcıları, onlarca yıldır aşırı mesele olan kurumu ele geçirmesini protesto etmek için önümüzdeki yıl Kennedy Center'ın planlı bir turunu iptal etti. Diğer sanatçılar da orada etkileşimleri iptal ettiler.

Kennedy Center, Bay Trump'ı başkan olarak eleştiren aktörleri organize etti ve kendisi ve danışmanlarının sık sık bahsettiği aktörler.

Bay Trump'ın önde gelen ABD sanat merkezlerinden birinde programlamayı etkileme isteği, en uzun süre hizmet veren yardımcılarından bazılarını şaşırtmadı.

Bay Trump, mitingleri için çalma listesinde çalışmak ve kulüplerindeki bir iPad'e müzik üflemek için saatler harcıyor, çünkü kişisel olarak bir disk jokeyi görevi görüyor. Bazı sanatçılar tekrar tekrar müziklerini kullanmamalarını istediler.

İlk döneminde, Bay Trump'ın danışmanı sık sık müziğin kızgınken onu sakinleştirmenin bir yolu olduğunu buldu. Trump olarak bilinen özel uçağında, Bay Trump genellikle cumhurbaşkanlığı uçaklarında müziği o kadar yüksek sesle zorladı ki kabin içinden nabız attı.

Ekim ayında Pennsylvania'da yapılan bir seçim kampanyası sırasında, iki katılımcının tıbbi yardıma ihtiyaç duyduktan sonra, Bay Trump, etkinliği oynayarak ve yarım saatten fazla müzik çalarak bazı adjutanlarını temizledi. Bay Trump sahnede durdu ve müzik çaldığında dans etti.

İlk sezonda çalma listesinden geçen adjutanlar ile geç bir gün toplantısında, Bay Trump, hatırladığı belirli bir şarkı arayan The Who's Rock'ın rock operası “Tommy” tarafından bir saatten fazla bir süre aradı. Yardımcılar bunu bulamadı.